Loading...

Over mij

Welkom op Food Journey and Happiness, leuk dat je mijn blog bezoekt! Mijn naam is Kim en ik geniet iedere dag van lekker en gezond eten. Ik sta graag en vaak in de keuken om lekker te koken en te bakken, ik ga graag naar yoga en hou van heerlijke etentjes en gezellige feestjes met vrienden en familie. In de zomermaanden ben ik veel onderweg met onze Volkswagen bus….Roadtrippin!

Zo’n 10 jaar geleden besloot ik van de een op de andere dag te stoppen met het eten van vlees. Het voelde niet goed meer en ik merkte al gauw dat het de juiste keuze was. Ik ben gezonder en bewuster gaan eten, ik ben meer gaan bewegen en in de loop der tijd ben ik 20 kilo afgevallen.

Op 1 april 2017 ben ik overgestapt op een plantaardige levensstijl en dit voelt zo goed. Het was even opnieuw de weg vinden en ik vind het dan ook leuk om mijn recepten hier te delen. Ik hoop dat je geïnspireerd raakt en met veel plezier mijn blog leest!

Geniet van het lezen, koken, bakken en eten!

Wil je meer weten, heb je vragen/ suggesties of wil je samenwerken? Stuur een mailtje naar foodhealthandhappinessblog@gmail.com