Loading...
Diner

GROENTEN BAKJE

Ik kook de laatste tijd heel veel met restjes! Restjes groenten uit de koelkast, restjes pasta of rijst….alles gaat op! En zo ontstond ook dit lekkere maaltje: groenten bakjes!

Een bakje gemaakt van een volkoren wrap gevuld met alle leftover veggies en rucola uit eigen moestuin.

Het ziet er niet alleen super leuk uit, het is ook makkelijk te maken en heel erg lekker!

 

INGREDIENTEN VOOR 2 PERSONEN

  • 4 volkoren wraps
  • 1 aubergine
  • 1 courgette
  • 1/2 bakje champignons
  • 3 tomaten
  • 1 ui
  • 2 tenen knoflook
  • 1 blik witte bonen in tomatensaus
  • handje rucola
  • peper naar smaak
  • paprikapoeder naar smaak

 

BEREIDING

Verwarm de oven voor op 180 graden en zet 4 schaaltjes klaar op het aanrecht. In elk schaaltje duw je een wrap zodat er een mooie vorm ontstaat. Zet in de voorverwarmde oven voor ongeveer 10 minuten, houd even goed in de gaten tot ze lichtbruin gekleurd en krokant zijn.

Snijd ondertussen de aubergine, courgette, champignons en tomaten in stukjes. Pel en snipper de ui en snijd de knoflook fijn.

Verhit wat olijfolie in een wok en fruit de ui en knoflook licht aan. Voeg dan alle groenten toe en verwarm voor zo’n 10 minuutjes.

Als laatste voeg je de witte bonen in tomatensaus en de kruiden naar smaak toe en verwarm nog even goed mee.

Verdeel de groenten in de krokante wrap-bakjes en voeg de rucola toe en….

 

EET SMAKELIJK!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge