Loading...
Reviews

CRUNCHY CHOCOLATE BROODJE

Ik zit in een choco-fase! En wel de chocopasta-fase!

Ik heb dit jaren niet gegeten en heb het helemaal herontdekt haha!

Ik maakte van de week deze crunchy chocolate broodjes met de chocopasta van So Vegan So Fine en ze zijn zo goed gelukt!

Je hebt maar een paar ingredi├źnten nodig en de oven doet de rest….

 

INGEDIENTEN

  • 1 blik supercroissantdeeg
  • paar eetlepels chocopasta
  • 2 handjes fijngehakte pecannoten (of andere noten)
  • evt handje rozijnen

 

BEREIDING

Verwarm de oven voor op 210 graden.

Haal het croissantdeeg uit de verpakking en rol uit over een snijplank.

Verdeel over de helft van het deeg een flinke laag chocopasta. Strooi de fijngehakte pecannoten erover heen (en eventueel rozijnen, erg lekker!) en klap het deeg tot de helft terug. Druk de zijkanten even goed aan.

Snijd dan lange stroken (ik haalde er 5 uit) van het deeg. Draai de strook deeg in tegengestelde richting naar elkaar toe, zodat je een spiraal krijgt.

Rol deze spiraal op in de vorm van een broodje en leg op een met bakpapier bekleedde bakplaat. Herhaal tot je 5 broodjes hebt en schuif de bakplaat dan in de oven voor ongeveer 15-20 minuten. Houd goed in de gaten want elke oven is anders.

 

EET SMAKELIJK! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge